sr

Пројекти

Проекте фирме TUTAM DOO
Проекте фирме TUTAM DOO

Компанија развија активности у неколико блиско повезаних области, од којих сваку надгледа искусни специјалиста са релевантном стручношћу.

Међународна трговина

Организујемо набавку и испоруку материјала, компоненти и опреме за клијенте и дивизије наше компаније специјализоване за популаризацију и имплементацију грађевинских технологија и материјала.

Међународне превозе

Географска локација производних погона наших добавлjача обавезује нас да оптимизујемо трошкове транспорта како бисмо испунили очекиванjа купаца о ценама.

Развој дигиталних производа заснованих на вебу

Развој и имплементација специјализованих дигиталних алата врши се према потребама за оптимизацију одређеног ланца. Пример је имплементирана могућност наручиванjа робе. Производи које одабере клијент конвертују се у деталjну листу апликација, уклjучујући могућност навођенjа адресе испоруке, и као резултат, систем генерише фактуру, док је учешће особлjа сведено на минимум.

Прихватамо поруџбине за прилагођени развој, за који ће бити уклjучени различити високо специјализовани стручнjаци. Развој се врши исклjучиво по методологији.

Грађевински материјали, опрема и технологије

Популаризација и увођенjе савремених грађевинских материјала и технологија омогућава не само да се овај или онај производ изнесе на тржиште, већ и, уз компетентан приступ, омогућава грађевинским компанијама да значајно повећају профит, а клијентима да значајно сманjе трошкове. Имамо на располаганjу напредне развојне и стручнjаке (архитеке, инженjере и грађевинаре).

Чланци категориjе

Подаци о фирми

Подаци о фирми

Подаци о компанији који су потребни за уплате на рачун, уговоре и остала званична документа. Назив фирме: TUTAM DOO (Novi Sad) Землjа:  Србија Град:  Нови Сад Адреса: 21102, Vrsacka 29 Матични број: 21801682...
2022-10-22
Више
Тим

Тим

Наш колектив чине зрели, искусни и одговорни лjуди који су способни да изврше задатак квалитетно и у року. С обзиром на разне области делатности, структура компаније је условно поделjена на секторе од којих је сваки поверен на упр...
2022-10-22
Више