sr

Траженjе и набавка робе

Проналаженjе испоручиоца и набавка робе
Проналаженjе испоручиоца и набавка робе

Уколико вам је потребан заступник у Србији, Бугарској, Турској или другим землjама Европе за вршенjе различитих раднjи на терену, контактирајте нас, ми имамо одговорне лjуде. У ваше име обезбедићемо послованjе према купопродајним уговорима, извршићемо фото/видео фиксацију објекта, преконтролисаћемо квалитет робе која се испоручује. По потреби платићемо робу у траженој валути. За плаћанjа примамо руску рублjу. Стручнjаци из наше компаније могу да преузму на себе обавезе и да помогну вашем предузећу да изађе из овакве ситуације уз најманjе финансијске издатке.

Одговорни заступник на лицу места

У овом случају реч "одговоран" је клjучна. Можете послати особу из своје компаније на службени пут, али то не значи да ће то бити економски оправдано, такође могуће су потешкоће с превођенjем и остале компликације. Уколико задатак поверите нама, можете бити сигурни да ће у послу учествовати зрели лjуди који знају језик, процедуре и који су навикли да прецизирају деталjе и испунjавају своје обавезе у складу с договореним.

Куповина робе из иностранства

Све починjе попунjаванjем пријаве и сачинjаванjем списка робе која вам је потребна с наведеним моделима, произвођачима, количинама и осталим критеријумима. Затим наш стручнjак шалjе писмо о намерама (LOI) о могућности испоруке произвођачу или трговинском заступнику произвођача, и након добијанjа цене и услова започинjе процедуру договаранjа с клијентом. Паралелно с тим саставлjа се уговор који уређује односе на основу којих се врши трансакција набавке и превоза терета.

Плаћанjе робе у страној валути

У неким случајевима, непосредно плаћанjе робе у валути примаоца није могућа, потребна је посредничка компанија и ми смо спремни да на себе узмемо тај задатак. Компанија у Србији и нjена ћерка фирма у Турској могу да приме уплату у руским рублjама, а испоручиоцу робе или услуге изврше уплату у траженој валути.

Чланци категориjе

Рачуновођа у Србији

Рачуновођа у Србији

Тренутно сакуплjамо клијенте с руског говорног подручја који су заинтересовани за рачуноводствене услуге за нjихове компаније у Србији. Посао ће обавлjати српске рачуновође под надзором Србина који говори руски, а ми ћемо са своје...
2022-10-23
Више
Превод и овера докумената

Превод и овера докумената

Превод и овера званичних докумената с руског на србски и обрнуто врши придружени стручнjак – судски преводилац. Стручнjак којег препоручујемо обезбеђује превод и оверу уговора, сертификата и других званичних докумената потре...
2022-10-29
Више