sr

Превоз робе из Србије у Русију

Превоз робе из Србије у Русију
Превоз робе из Србије у Русију

Организујемо превоз разне робе из Србије у Русију друмским и авио транспортом. За тренспорт је могућа вангабаритна роба, роба с температурним режимом (камиони хладнjаче) итд. Будући да је Србија житница Европе, она производи квалитетне прехрамбене производе, воће и поврће и кућне уређаје. Ако имате већ успоставлjене односе с произвођачем или добавлjачем, помоћи ћемо вам с царинjенjем и организацијом транпосрта, а ако је потребно, можемо помоћи у налаженjу поузданог испоручиоца и преконтролисати отпрему. 

Саставлjанjе захтева за обрачун цене

Најпогоднији за вас и нас начин да се пренесу деталjи захтева за обрачун цене превоза јесте коришћенjе функције која је на сајту уведена. Отворите образац захтева за обрачун цене превоза, наведите на латиници (!) град и землjу отпреме и испоруке, унесите опште податке о роби. Затим је потребно на личном налогу навести податке правног лица и податке о банци (користи се за сређиванjе докумената). На списку са захтевима треба изабрати одговарајући и навести адресу отпреме и испоруке у оделjку „Рута“. У оделjку „Роба“ потребно је унети робну номенклатуру и навести податке за обрачун царинских трошкова, а самим тим и превоза (осигуранjе робе).

Ова функција ће значајно убрзати процедуру обрачуна цене, такође омогући ће вам да коришћенjем доступне функцију уз пар кликова сачините листу пакованjа на потребним језицима.

Обавештенjе о цени

Чим у ваш захтев буду уклjучени сви потребни подаци за обрачун цене превоза он ће се аутоматски слати свим превозницима с којима ми сарађујемо. Исти ће коришћенjем алата сајта испоставлjати деталjну цену превоза на свом личном налогу и најповолjнија понуда ће вам се приказати као понуда коју можете да прихватите или да сачекате поволjнију. За добијанjе рачуна и уговора о превозу биће потребно само да се кликне опција „Испостави рачун“ у оделjку „Рута“. Рачун и основни образац уговора ће се аутоматски формирати на основу података које сте навели и биће доступни у оделjку „Документи“ за преузиманjе у ПДФ формату за накнадно штампанjе. 

Чланци категориjе

Превоз робе из Европе у Србиjу

Превоз робе из Европе у Србиjу

Организујемо превоз разне робе из земалjа Европе у Русију друмским и авионским транспортом, а такође и морским транспортом у случају транзита робе преко Турске. За транспорт је могућа и вангабаритне роба, роба с температурним режи...
2022-10-29
Више
Превоз робе из Русије у Србију

Превоз робе из Русије у Србију

Организујемо превоз разне робе из Русије у Србију друмским и авио транспортом. За тренспорт је могућа вангабаритна роба, роба с температурним режимом (камиони хладнjаче) итд. Будући да је Србија житница Европе, она производи квали...
2022-10-29
Више