sr

Развој веб-алата

Развој веб-базираног софтвера
Развој веб-базираног софтвера

Развој било ког дигиталног, веб-базираног алата починjе од израде техничке спецификације. Под техничком спецификацијом се мисли на јасну формулацију, опис који уклjучује намену коначног производа за потрошача. Профилисани стручнjаци одређују прихватлjива ui/ux решенjа и технологије.

Пример техничке спецификације производа

„Треба да се развије алат за примопредају деталjних захтева од потрошача робе/корисника услуга оператеру с могућношћу да се користи преко веб претраживач паметних телефона и стоних рачунара“.

*Ова формулација јасно описује намену коначног производа, а далjе руководилац пројекта тражи од наручиоца услуге деталjе потребне за пројектованjе.

Прикуплjанjе захтева и података

Ова фаза налаже саставлjанjе списка података који се примају и предају, методе доставе и обраде. Према резултату ће бити одређени потребни интерфејсови за интеракцију који могу да буду реализовани у виду демо верзија – „техничких скица“. Затим се процесу приклjучује технички директор и архитекта чији су задаци одређиванjе архитектуре и технологије које одговарају захтевима производа (оптерећенjе, брзина рада итд.) уклjучујући и могућност скалиранjа.

*Овај опис би могао да изгледа као сувишан, међутим, лjуди који имају лоше искуство с тим радије ће радити управо према овом сценарију што ће омогућити да се добије архитентонско-технички опис који уклjучује рокове и цене радова.

Развој и увођенjе различитих веб-технологија у производни процес омогућава да се значајно сманjе трошкови, квалитетно поболjша брзина интеракције профилисаних стручнjака и клијената компаније у свим областима делатности. Сваким профилисаним оделjенjем компаније управлjа стручнjак који је искусан у свом послу.

Наше IT оделjенjе

Ову област делатности контролише руководилац компаније који иза себе има импозантно искуство (више од 25 година) у развоју софтверских и хардверских решенjа наменjених за сманjенjе оперативног оптерећенjа ускопрофилисаних стручнjака, квалитетне организације бизнис процедура и управлjанjа документацијом.

Сараднjа мора да буде пријатна, продуктивна и исплатива како за извршиоца тако и за клијента, што захтева проучаванjе свих ланаца интеракцијских процеса и траженjа технолошких решенjа.

Захвалjујући односима стеченим кроз године рада с ускопрофилисаним стручнjацима ми смо у могућности да предамо на развој и имплементацију сложене софтверске и хардверске производе. Овај сајт (клијентска апликација) је у почетку био замишлjен као интерактивни образац за аутоматизацију пријема захтева за обрачун цене превоза, међутим, сада се већ остварује као аутоматизовани систем интеракције учесника процеса (CRM).

Чланци категориjе

Оптимизација пословних процеса

Оптимизација пословних процеса

Верујем да имате много јасних примера како један наизглед успешан посао претвара живот покретача или лидера у точак веверице. Успех је „мач са две оштрице“! Обилjе позива, одобренjа, поруџбина подразумева оптерећенjе к...
2023-08-18
Више
Примери техничког дизајна веб страница

Примери техничког дизајна веб страница

Примери развоја техничког дизајна веб сајтова различитих типова, завршени током дужег периода активности са кратким описом намене и карактеристика. Приликом креиранjа овог материјала, свестан сам да ово неће бити једноставан проце...
2023-09-04
Више