sr

Примери техничког дизајна веб страница

Примери техничког дизајна веб страница

Примери развоја техничког дизајна веб сајтова различитих типова, завршени током дужег периода активности са кратким описом намене и карактеристика.

Приликом креиранjа овог материјала, свестан сам да ово неће бити једноставан процес разврставанjа по архивама, траженjа и припреманjа илустрација током веома дугог времена, али сам одавно желео да то урадим. Материјал ће се стално ажурирати на основу анализе ове или оне архиве, а развијене пројекте ћу сортирати од најновијих до најстаријих. Требало би да буде занимлjиво.

Ако имате питанjа или предлоге, контактираjте мене кроз телеграм.

2022 / Платформа за интеракцију стручнjака из области транспортне логистике

[object Object]Почетак развоја: Децембар 2022. (у току). Цилj: Обезбедити окруженjе за интеракцију између стручнjака из области транспортне логистике (потрошача услуга, транспортних компанија, царинских посредника, администратора), објавлjиванjе услуга компаније на три језика (три различита домена) са администрацијом из једног административног интерфејса. Јединствена решенjа за рад са разним врстама материјала на три језика.

Опсежан сет алата за кориснике система, уклjучујући рад са артиклима производа који се транспортују и алат за креиранjе листе пакованjа, што ће уштедети много времена. Овај производ је још увек у развоју.

2022 / Платформа за обуку и тестиранjе савладаности материјала

[object Object]Почетак развоја: Фебруар 2022. Цилj: У приступачној и разумлjивој форми омогућити студентима медицинских универзитета приступ дигитализованим образовним материјалима уклjученим у наставни план и програм у изабраној дисциплини/оделjку, провераванjе савладаности градива полаганjем системски генерисаних тестова.

 

2022 / Референтни информациони системи за лекаре

[object Object]Почетак развоја: Aвгуст 2022. Цилj: Развити специјализовани систем претраживанjа који омогућава лекару специјалисту да захтева и добије потребне информације у структурираном облику, на основу сложених упита. Могуће је радити са примлjеним подацима, креирајући обележиваче и белешке за било који фрагмент текста изабраног материјала.

 

2021 / Систем управлjанjа садржајем за услугу претплате за трговачке сигнале

[object Object]Почетак развоја: Aвгуст 2021. Цилj: Развити систем који вам омогућава да управлjате материјалима, производима, пакетима и тарифама веб странице, као и претплатама за приступ трговачким сигналима трговаца. Поред наведеног, било је потребно обезбедити рашчланjиванjе и накнадну обраду велике количине података из различитих извора према алгоритму који је обезбедио наручилац.

  

2020 / Скрипт за онлајн продавницу лековитог чаја

[object Object]Почетак развоја: Октобар 2020. Задатак: Било је потребно развити једноставну, администрирану, прилагодлjиву, онлајн продавницу за проверу потражнjе за лековитим чајем. Као резултат тога, имплементирали смо га на ноде.јс уз пуну усклађеност са Гоогле захтевима, оптимизацију за претраживаче (мапа сајта, мапа слике сајта, и т.д.) и брзину учитаванjа манjу од 0,350 мс. У погледу једноставности, лакоће коришћенjа и функционалности, производ надмашује већину популарних скрипта.

2020 / Одредишна страница за продају штампарских производа

[object Object]Почетак развоја: Jануар 2020. Задатак: Развити структуру, шему боја и стил за онлајн презентацију штампарских производа и прикуплjанjе апликација од представника цилjне публике.

 

 

 

2019 / Систем управлjанjа садржајем за продају курсева обуке

[object Object]Почетак развоја: Октобар 2019. Задатак: У складу са захтевима, систем управлjанjа садржајем, пакетима дисциплина и лекција уклjученим у образовни курс, систем за управлjанjе корисницима и наплату трошкова наставног рада у различитим режимима (публика, веб конференција , приступ материјалима према претплати).

 

2019 / Интернет продавница резервних делова за полjопривредну механизацију Jhon Deere

[object Object]Почетак развоја: Мај 2019. Задатак: Развити вишејезичну интернет продавницу и попунити је производима са веб странице донатора (произвођача). Техничари су тестирали сигурност веб сервера донатора и развили парсер који је издвојио све потребне податке за 750.000 артикала производа. Док су техничари сређивали садржај, Константин (индустријски дизајнер) и ја смо развијали изглед и структуру главне странице ресурса..

2019 / Одредишна страница са рејтингом хостинг провајдера

[object Object]Почетак развоја: Април 2019. Задатак: Развити одредишну страницу за преусмераванjе корисника на веб локацију хостинг провајдера користећи придружени линк. Као резултат тога, имплементирали смо пуноправну административну област на ноде.јс за уређиванjе података картице провајдера услуга коментара са оценама.

 

2018 / Издавач платформе за директну интеракцију / оглашивач

[object Object]Почетак развоја: Фебруар 2018. Цилj: Развити вишејезичну платформу за интеракцију између стручнjака агенција за дигитално оглашаванjе и издавача и оглашивача. Као резултат тога, развијен је сложен систем који обезбеђује потребе производнjе стручнjака из свих оделjенjа агенције (издавачи, оглашивачи, технички и финансијски) и корисника система услуга.

Било је могуће развити јединствене подсистеме који обезбеђују 100% испоруку и администрацију долазне кореспонденције уз евидентиранjе промена статуса, преусмераванjа итд.

Свака порука послата у ћасканjу, путем е-поште или из обрасца за повратне информације са сајта аутоматски постаје задатак без могућности губитка последнjег.

Било је могуће развити и имплементирати јединствене интерфејсе за поставлjанjе рекламних кампанjа са могућношћу коришћенjа свих познатих онлајн формата оглашаванjа на било ком језику.

Функционалност платформе вам омогућава да креирате било које цилjеве и моделе плаћанjа, од цене за хилjаду приказа до обрачуна за раднjе корисника, уклjучујући индикаторе и друге услове.

2013 / Платформа за интеракцију власника и агента

[object Object]Почетак развоја: Фебруар 2013. Цилj: Омогућити власнику некретнине могућност да испоручује понуде агентима продаје путем АПИ-ја (директно за објавлjиванjе на излогу агента на мрежи). Обезбеђена функционалност треба да омогући смештај било које некретнине (од штале до хотелских соба) са могућношћу администриранjа података, заклjучиванjа уговора о агенцији, доделjиванjа провизија агентима и праћенjа распореда резервација према флексибилном тарифном систему уклjучујући годишнjа доба, периоди и промоције.

2011 / Интернет продавница за трговину системима за пречишћаванjе воде

[object Object]Почетак развоја: Август 2011. Задатак: Развити онлајн излог за презентованjе производа компаније, попунити базу робом, обезбедити рад филтера и сортиранjа и система за евидентиранjе апликација. Имплементација је спроведена на основу раних верзија Јоомла КМС-а са интервенцијом у језгру, компонентама и модулима.

 

2010 / Систем за управлjанjе онлајн резервацијама и материјалима

[object Object]Почетак развоја: Септембар 2010. Задатак: Развити систем онлајн резервација за некретнине различитих типова (од приватне куће, виле, апартмана или хотелске собе) уклjучујући алате за администриранjе имовинских картица. Производ је успешно имплементиран уклjучујући алате за аутоматизацију процеса који су били јединствени за то време. Од 2012. године, веб излог је представлjао више од 7.000 објеката различитих типова и, много пре китова индустрије као што су Агода и боокинг, омогућио је израчунаванjе трошкова за дужи период (не за пакет аранжман) у у реалном времену (не шалим се, били смо први). Услуге и активности су обуставлjене 2016. године због разних неповолjних прогноза (уклjучујући смрт кралjа Тајланда и продужену жалост).

Одредишна страница са оценом хостинг провајдераИнтернет продавница резервних делова за полjопривредну механизацију Jhon DeereСкрипта за онлајн продавницу лековитог чајаПлатформа за директну интеракцију између издавача/оглашивачаСистем за управљање садржајем за услугу претплате за трговачке сигналеПлатформа за интеракцију власника и агента (некретнине било које врсте)Систем за управлjанjе онлајн резервацијама и материјалимаСистем управлjанjа садржајем за продају курсева обукеContent management system for selling training coursesОдредишна страница за продају штампаних производаОдредишна страница за продају штампаних производаПлатформа за интеракцију између стручњака из области транспортне логистике

Чланци категориjе

Оптимизација пословних процеса

Оптимизација пословних процеса

Верујем да имате много јасних примера како један наизглед успешан посао претвара живот покретача или лидера у точак веверице. Успех је „мач са две оштрице“! Обилjе позива, одобренjа, поруџбина подразумева оптерећенjе к...
2023-08-18
Више
Какав веб алат вам је потребан?

Какав веб алат вам је потребан?

Веб локација, веб сервис или веб платформа? Хајде да одлучимо! Сваки алат има своју сврху и надам се да ће вам овај чланак помоћи да болjе разумете разлику. Продајна страница У суштини картица једне или услуге са очигледним приказ...
2023-08-18
Више